Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Miért válassz minket?

A XXI. század innovációja a 3D nyomtatás. Egyes előre jelzések szerint a közeljövőben a gyártók már nem fognak tartalék alkatrészt gyártani, tárolni és értékesíteni. Helyette inkább 3D modelleket töltenek fel a weboldalukra ahonnan csekély összeg ellenében letölthető lesz és az otthoni 3D nyomtatókkal nyomtathatóvá válik.

Cégünk által fejlesztett és gyártott termékek, a piacon lévő jobb minőségű filamentekhez hasonló paraméterekkel rendelkeznek. Saját magunkkal szemben megfogalmaztuk, hogy a filamentjeink szálátmérő tűrését 0,03mm belüli tűréssel gyártjuk.

Miért is fontos számunkra és vásárlóink számára, hogy kiváló minőségű és szálátmérőjű filamentet gyártsunk és vásároljanak? A nyomtatáskor az anyagáramlás nagyon fontos szerepet tölt be. Amennyiben a beállított értékhez képest kisebb anyag áramlik a nyomtató fejből úgy a nyomtatott termék rosszabb minőségű, hiányos lesz.

Filamentjeink a modern nyomtatókhoz is tökéletesen használhatók és a gyors (nagy sebességű pl.:Bambu Lab X1 Carbon, Creality K1 Max stb.) nyomtatókon is kiváló végeredményt és probléma mentesen nyomtatást kínálnak. Ezeken a nyomtatókon is arra törekedtünk, hogy az alap (generic) filament beállításokkal, tökéletesen használhatóak legyenek a termékeink. Természetesen a profil utóhangolása, finomítása minden esetben ajánlott és akár saját filament profil készítése a vásárló tesztjei alapján.

Megrendelőinknek rövid határidővel gyártunk egyedi színekben is filamenteket, bár ebben az esetben a megrendelt mennyiség (min. 20kg/szín) is befolyásolja a termék árát. Egyedi ajánlatunkért keressenek minket.

Egyedi megbeszélés és megrendelés alapján lehetőség van 2,5kg, 5kg és 10kg-os spool-on filament vásárlásra is.

 

 

Cégünk által gyártott és forgalmazott filamentekre a kiváló, konstans minőség jellemző. Ezt saját laborunkban gyártás közben is teszteljük és ellenőrizzük.

Ezt saját laborunkban teszteljük.Termékeink tulajdonságait folyamatosan gyártásközi tesztekkel ellenőrizzük.

Ezek a tesztek a következők:

tensile (szakítószilárdság vizsgálat) | kattintson ide a videó megtekintéséhez |

charpy (ütővizsgálat) | kattintson ide a videó megtekintéséhez |

hdt (hőállóság vizsgálat) | kattintson ide a videó megtekintéséhez |

A fent említett tesztekhez saját nyomtatóinkkal (Bambu Lab X1 Carbon, Bambu Lab A1, Creality K1 Max, Ultimaker3, Ender3, Qidi X-Plus, Sunlu S8, Prusa I4 stb.) készítünk próbadarabokat.