Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Minőség

A XXI. század innovációja a 3D nyomtatás. Egyes előrejelzések szerint a közeljövőben a gyártók már nem fognak tartalék alkatrészt gyártani, tárolni és értékesíteni. Helyette inkább 3D modelleket töltenek fel a weboldalukra ahonnan csekély összeg ellenében letölthető lesz és az otthoni 3D nyomtatókkal nyomtathatóvá válik.Cégünk által gyártott termék, a piacon lévő filamentekhez képest az egyik legjobb paraméterekkel rendelkezik. Saját magunkkal szemben megfogalmaztuk, hogy a filamentjeink szálátmérő tűrését a piacon elérhető (0,05%) helyett (0,03% belül) tűrésűre gyártjuk.

Miért is fontos számunkra és vásárlóink számára, hogy kiváló minőségű és szálátmérőjű (0,03% tűrésen belül gyártott) filamentet gyártsunk és vásároljanak? A nyomtatáskor az anyagáramlás nagyon fontos szerepet tölt be. Amennyiben a beállított értékhez képest kisebb anyag áramlik a nyomtató fejből úgy a nyomtatott termék rossz minőségű, hiányos lesz.

Megrendelőinknek rövid határidővel gyártunk egyedi színekben filamenteket. Egyedi ajánlatunkért keressenek minket.

Cégünk által gyártott és forgalmazott filamentekre a kiváló, konstans minőség jellemző. Ezt saját laborunkban gyártás közben is teszteljük és ellenőrizzük.

Ezt saját laborunkban teszteljük.Termékeink tulajdonságait folyamatosan gyártásközi tesztekkel ellenőrizzük.

Ezek a tesztek a következők:

tensile (szakítószilárdság vizsgálat) | kattintson ide a videó megtekintéséhez |

charpy (ütővizsgálat) | kattintson ide a videó megtekintéséhez |

hdt (hőállóság vizsgálat) | kattintson ide a videó megtekintéséhez |

A fent említett tesztekhez saját nyomtatóinkkal (Ultimaker3, Ender3, Prusa I4, stb.) készítünk szabványos próbadarabokat.