Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási információk

A megrendelt termékeket Magyarországon:

GLS: GLS

Foxpost: Foxpost  futárszolgálatok szállítják.

 

FONTOS!
Kiszállításkor a csomag állapotát ellenőrizze és sérülés esetén azonnal vegyen fel a futárral jegyzőkönyvet!
Ha a sérülésről nem készül jegyzőkönyv azonnal, később már nincs mód rá, hogy ezt pótolja!

 

A webshopban leadott megrendelésről visszaigazoló e-mailben tájékoztatjuk a vásárlókat a megrendelés állapotáról és a kiszállítás várható időpontjáról.

 

GLS háztól-házig szállításra vonatkozó infó:

  • Bankkártyás, Paypal és utánvétes vásárlás esetén a munkanapokon 10:00 óráig leadott rendelések (bankkártyás, Paypal befizetések figyelembe vételével, mely összegeknek 10:00-ig be kell érkezni a számlára), az azt követő 1. munkanapon kerülnek kiszállításra. 

  • Közvetlen banki átutalással történt vásárlásoknál (amennyiben az átutalt összeg 10:00-ig beérkezik), a következő 1. munkanapon kerülnek kiszállításra.

  • A hétvégén leadott rendeléseket az azt követő hét 2. munkanapján kerünek kiszállításra.

  • Az ünnepnapon leadott rendelések a következő 2. munkanap kerülnek kiszállításra.

 

Nettó 14.400 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási ingyenes!

 

Foxpost szállításra vonatkozó infó:

A FOXPOST szállítás esetén egyelőre csak előre utalás, bankkártyás ill. paypal fizetés elérhető! Sajnos az utánvételes szállítási lehetőséget egyenlőre törölnünk kellett a rendszerünkből.

 

Foxpost információk: Foxpost

Á.SZ.F.: Á.SZ.F.

Csomagkövetés: Csomagkövetés

Csomaginfó: Csomaginfó

Csomagautomata infó: Csomagautomata infó

Csomagátvétel: Csomagátvétel videó

 

  • Bankkártyás, Paypal vásárlás esetén a munkanapokon 13:00 óráig leadott rendelések (bankkártyás, Paypal befizetések figyelembe vételével, mely összegeknek 13:00-ig be kell érkezni a számlára), az azt követő 1. munkanapon kerülnek elhelyezésre a felvételi csomagautomatában. Innen a következő nap 11:00 és 12:00 között veszi fel a Foxpost a leadott csomagokat, hétvégén is. A vásárlók által választott csomagautómatában ezután helyezik el a csomagokat a Foxpost munkatársai (erre a folyamatra már nincs rálátásunk és több nap is lehet a kézbesítésig).

  • Közvetlen banki átutalással történt vásárlásoknál (amennyiben az átutalt összeg 13:00-ig beérkezik), a következő 1. munkanapon kerülnek a felvételi csomagautomatában elhelyezésre. Szállítási infó megeggyezik a Bankkártyás, Paypal vásárlásnál leírtal.

  • A hétvégén leadott rendeléseket az azt követő hét 2. munkanapján kerünek a felvételi csomagautomatában elhelyezésre. Szállítási infó megeggyezik a Bankkártyás, Paypal vásárlásnál leírtal.

  • Az ünnepnapon leadott rendelések a következő 2. munkanap kerülnek a felvételi csomagautomatában elhelyezésre. Szállítási infó megeggyezik a Bankkártyás, Paypal vásárlásnál leírtal.

 

Csomagot csak hétköznap adunk fel. Az általunk feladásra használt csomagautomatában, minden hétköznap 17:00 és 19:00 között helyezzük a feladni kívánt csomagokat. Ezeket a csomagokat minden esetben másnap 11:00 és 12:00 között ürítik, hétvégén is. Ha a csomagpontból az előző napi csomagokat nem vették át a vevők, akkor a következő csomagok kiszállítása csúszhat (akár napokat is). Ez nem a mi hibánk, ez a csomagpont rendszer "gyengesége". Ezért az átvétel akár 3-4 nap is lehet. Szállítás választásánál ezt vegyék figyelembe!

 

 

FONTOS!

Az "olcsó" szállításnak ára van! A csomagok kiszállítási ideje 3-4 nap is lehet! A csomagok nyomonkövetése az estek 95%-ban számunkra sem elérhető, és nem a mi hibánkból! Ez a  Foxpost rendszerének a gyengesége! Mindenki ennek tudatában válassza ezt a szállítási módot!

 

Csomagkövetés: Csomagkövetés

 

Ha a megrendelt áruk nem férnek bele a 60 cm x 36 cm x 61 cm maximális csomagméretben, akkor a fennmaradó tételek új csomagba kerülnek. Ennek megfelelően a szállítási költség is változik!

 

A webshopban megrendelt termékek szállítási árát a rendszer automatikusan számolja. A szállítás során az alábbi árakat alkalmazzuk (tájékoztató jellegű táblázat).

Kérjük, az előzetes kalkulációnál vegye figyelembe, hogy egy 1 kg filamentet tartalmazó doboz össztömege 1,35 kg, a 750 grammot tartalmazó doboz össztömege1,05 kg,az 500 grammot tartalmazó doboz össztömege 0,85Kg .

 

Szállítás költsége Foxpost csomagpont szállítás esetén ( a csomag mérete max. 60 cm x 36 cm x 61 cm):

Csomag súlya Nettó ár
0 – 4 kg (max. csomagméret: 11 cm x 36 cm x 61 cm) 679 Ft
4,1 – 25 kg (max csomagméret: 60 cm x 36 cm x 61 cm ) 679 Ft

 

FONTOS!

Ha a megrendelt árúk nem férnek bele a 60 cm x 36 cm x 61 cm maximális csomagméretben, akkor a fennmaradó tételek új csomagba kerülnek. Ennek megfelelően a szállítási költség is változik!

 

Utánvét kezelési díja Foxpost:

Utánvét összege Nettó ár
150.000 Ft-ig 150 Ft

 

 

 

 

Szállítás költsége GLS szállítás esetén:

Csomag súlya Nettó ár
0,1 – 2,2 kg 1000 Ft
2,21 – 3 kg 800 Ft
3,01 – 5 kg 700 Ft
5,01 – 10kg 600 Ft
10,01 – 15 kg -
15,01 –  20 kg -
20,01 – 25 kg -
   
   

 

Utánvét kezelési díja GLS:

Utánvét összege Nettó ár
100.000 Ft-ig 715 Ft
150.000 Ft-ig 1.120 Ft
499.999 Ft-ig a beszedett érték 1,02 %-a

 

Az árak tájékoztató jellegűek. A szállítási árat a rendszer automatikusan számolja! Árváltozás jogát fenntartjuk!