Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási információk

 

Nettó 17.400 Ft feletti vásárlás esetén (egyéb kedvezmények levonása nélkül) a szállítási ingyenes! Megrendelésénél vegye figyelembe azt, hogy a további kedvezmények értéke csökkentheti a nettó kosárértéket (pl. online pénztárcás kedvezmény, hűségpont)!

Csomaginformációkat minden esetben a szállítást végző cég rendszere küld ki.

A futárnak sajnos nem kötelessége telefonon felhívi az ügyfelet kézbesítés előtt (GLS információi alapján). Ha kéri az ügyfél, akkor ennek ellenére minden esetben feltüntetjük a cimkén.

 

A megrendelt termékeket Magyarországon:

GLS: GLS (csomagfelvétel hétköznaponként 10:00)

Foxpost: Foxpost  A felvételi csomagautomatában minden hétköznap 12:00 - 12:30 között helyezzük el a csomagokat. A Foxpost munkatársai még az nap 12:30 és 14:30 között veszik át leadott csomagokat. Ezután a központi raktárba kerülnek be (ettől kezdve él a nyomonkövetés is általában). A vásárlók által választott csomagautómatában ezután helyezik el a csomagokat a Foxpost munkatársai

A megadott időpontok tájékoztató jellegűek. Ettől a futárszolgálat és Mi is eltérhetünk.

 

FONTOS!
Kiszállításkor a csomag állapotát ellenőrizze és sérülés esetén azonnal vegyen fel a futárral jegyzőkönyvet!
Ha a sérülésről nem készül jegyzőkönyv azonnal, később már nincs mód rá, hogy ezt pótolja!

 

A webshopban leadott megrendelésről visszaigazoló e-mailben tájékoztatják a szállítást végző cégek a vásárlókat a megrendelés állapotáról. A kiszállításal kapcsolatos információkat a szállítást végző futárszolgálat ad tájékoztatást (csomagkövetési szám, stb.).

 

GLS háztól-házig szállításra vonatkozó infó:

  • Bankkártyás, Paypal és utánvétes vásárlás esetén a munkanapokon 09:30 óráig leadott rendelések (bankkártyás, Paypal befizetések figyelembe vételével, mely összegeknek 09:30-ig be kell érkezni a számlára), az azt követő 1. munkanapon kerülnek kiszállításra. 

  • Közvetlen banki átutalással történt vásárlásoknál (amennyiben az átutalt összeg 09:30-ig beérkezik), a következő 1. munkanapon kerülnek kiszállításra.

  • A hétvégén leadott rendeléseket az azt követő hét 2. munkanapján kerünek kiszállításra.

  • Az ünnepnapon leadott rendelések a következő 2. munkanap kerülnek kiszállításra.

 

Szállítás költsége GLS szállítás esetén:

Csomag súlya Nettó ár
0,1 – 2,2 kg 1402 Ft
2,21 – 3 kg 1299 Ft
3,01 – 5 kg 1185 Ft
5,01 – 10kg 985 Ft
10,01 – 15 kg -
15,01 –  20 kg -
20,01 – 25 kg -
   
   

 

Utánvét kezelési díja GLS:

Utánvét összege Nettó ár
100.000 Ft-ig 715 Ft
150.000 Ft-ig 1.120 Ft
499.999 Ft-ig a beszedett érték 1,02 %-a

 

 

Foxpost szállításra vonatkozó infó:

A FOXPOST szállítás esetén áruházunkban, csak előre utalás, bankkártyás ill. paypal fizetés lehetséges!

 

Foxpost információk: Foxpost

Á.SZ.F.: Á.SZ.F.

Csomagkövetés: Csomagkövetés

Csomaginfó: Csomaginfó

Csomagautomata infó: Csomagautomata infó

Csomagátvétel: Csomagátvétel videó

 

  • Bankkártyás, Paypal vásárlás esetén a munkanapokon 11:00 óráig leadott rendelések (bankkártyás, Paypal befizetések figyelembe vételével, mely összegeknek 11:00-ig be kell érkezni a számlára), még aznap elhelyezésre kerülnek a felvételi csomagautomatában. A 11:00 után beérkezett megrendelések és befizetések csomagjait követő 1. munkanapon kerülnek elhelyezésre a felvételi csomagautomatában. A Foxpost munkatársai munkanap 12:30 és 14:30 között veszi fel a Foxpost a leadott csomagokat. Ezután a központi raktárba kerülnek be (ettől kezdve él a nyomonkövetés is általában). A vásárlók által választott csomagautómatában ezután helyezik el a csomagokat a Foxpost munkatársai (erre a folyamatra már nincs rálátásunk és több nap is lehet a kézbesítésig).

  • Közvetlen banki átutalással történt vásárlásoknál (amennyiben az átutalt összeg 11:00-ig beérkezik), még aznap elhelyezésre kerülnek a felvételi csomagautomatában. A 11:00 után beérkezett megrendelések és befizetések csomagjait követő 1. munkanapon kerülnek elhelyezésre a felvételi csomagautomatában. A Foxpost munkatársai a következő munkanap 12:30 és 14:30 között veszi fel a Foxpost a leadott csomagokat. Ezután a központi raktárba kerülnek be (ettől kezdve él a nyomonkövetés is általában). A vásárlók által választott csomagautómatában ezután helyezik el a csomagokat a Foxpost munkatársai (erre a folyamatra már nincs rálátásunk és több nap is lehet a kézbesítésig).

  • A hétvégén leadott rendeléseket az azt követő hét 1. munkanapján kerünek a felvételi csomagautomatában elhelyezésre. Szállítási infó megeggyezik a Bankkártyás, Paypal, Közvetlen banki átutalás vásárlásnál leírtal.

  • Az ünnepnapon leadott rendelések a következő 1. munkanap kerülnek a felvételi csomagautomatában elhelyezésre. Szállítási infó megeggyezik a Bankkártyás, Paypal, Közvetlen banki átutalás vásárlásnál leírtal.

 

Csomagot csak hétköznap adunk fel. Az általunk feladásra használt csomagautomatában, minden hétköznap 12:00 és 12:30 között helyezzük a feladni kívánt csomagokat. Ezeket a csomagokat a Foxpot munkatársai az információnk alapján minden munkanap 12:30 és 14:30 között ürítik.

Ha az átvételi csomagpontból az előző napi csomagokat nem vették át a vevők, akkor a következő csomagok kiszállítása csúszhat (akár napokat is). Ez nem a mi hibánk, ez a csomagpont rendszer "gyengesége". Ezért az átvétel akár 3-4 nap is lehet. Szállítás választásánál ezt vegyék figyelembe!

 

 

FONTOS!

Az "olcsó" szállításnak ára van! A csomagok kiszállítási ideje 3-4 nap is lehet! A csomagok nyomonkövetése az estek 95%-ban számunkra sem elérhető, és nem a mi hibánkból! Ez a  Foxpost rendszerének a gyengesége! Mindenki ennek tudatában válassza ezt a szállítási módot!

 

Csomagkövetés: Csomagkövetés

 

Ha a megrendelt áruk nem férnek bele a 60 cm x 36 cm x 61 cm maximális csomagméretben, akkor a fennmaradó tételek új csomagba kerülnek. Ennek megfelelően a szállítási költség is változik!

 

A webshopban megrendelt termékek szállítási árát a rendszer automatikusan számolja. A szállítás során az alábbi árakat alkalmazzuk (tájékoztató jellegű táblázat).

Kérjük, az előzetes kalkulációnál vegye figyelembe, hogy egy 1 kg filamentet tartalmazó doboz össztömege 1,35 kg, a 750 grammot tartalmazó doboz össztömege1,05 kg,az 500 grammot tartalmazó doboz össztömege 0,85Kg .

 

Szállítás költsége Foxpost csomagpont szállítás esetén ( a csomag mérete max. 60 cm x 36 cm x 61 cm):

Csomag súlya Nettó ár
0 – 4 kg (max. csomagméret: 11 cm x 36 cm x 61 cm) 750 Ft
4,1 – 25 kg (max csomagméret: 60 cm x 36 cm x 61 cm ) 750 Ft

 

FONTOS!

Ha a megrendelt árúk nem férnek bele a 60 cm x 36 cm x 61 cm maximális csomagméretben, akkor a fennmaradó tételek új csomagba kerülnek. Ennek megfelelően a szállítási költség is változik!

 

Utánvét kezelési díja Foxpost:

Utánvét összege Nettó ár
150.000 Ft-ig 150 Ft

 

Az árak tájékoztató jellegűek. A szállítási árat a rendszer automatikusan számolja! Árváltozás jogát fenntartjuk!