Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

onlinePénztárca

Kapj kedvezményt az onlinePénztárcád felhasználásával a filanora.eu-n!

Az online pénztárca szolgáltatáshoz mi a felületet biztosítjuk. A szolgáltatók nem mi vagyunk ( https://www.onlinepenztarca.hu  )

 

Csak filanora saját márkás és gyártású termékekre vonatkozik! Egyéb kedvezményekkel nem összevonható! A pénztárcádban lévő összeg, csak sávosan vásárolható le egy megrendelésnél.

 

OnlinePénztárcádban lévő összeget nálunk is használhatod vásárlásaid során, a kosárba rakást követően a pénztár folyamatban. Fontos az is, hogy az online pénztárcánál használt regisztrációs e-mail címed megeggyezzen az itt használt e-mail címeddel. A rendszer automatikusan fel fogja ajánlani a pénztárcáddel. dban lévő, és a vásárlás folyamán felhasználható összeget a lenti kép mintájára. A lenti kép egy példa a felhasználásra. Webáruházunk a példában szereplő összegtől eltérhet.

Webáruházunkban a vásárlásaidnál 10.000 Forintonként 500 Forintot tudsz az onlinePénztárcádból fizetni.

Például,

  • Ha a Filanora filamentekből 10 000Ft feletti értékben vásárolsz, akkor az onlinePénztárcádból 500 forintot használhatsz fel. Így a 10 000 forintos vásárlásod, 9 500 fontba fog kerülni. 20.000Ft felett, pedig 1.000Ft (sávos kedvezmény).
 

 

A tájékoztatás nem teljes körű: az onlinePénztárcáról bővebben az onlinePénztárca infó oldalon olvashatsz