Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PLA infó - Híreink

PLA infó - Híreink

A PLA termékcsaládjainkkal kapcsolatos információk és a legújabb termékcsaládjaink termékei!

RÉSZLETEK

 

 

 

    

 

Filanora Filacorn termékismertető

 

PLA és PLA BIO (barna és zöld spool):

Max. 55C hőállóság, nem utóhőkezelhető, PLA BIO food safe (élelmiszerbiztos) termék.

 

PLA HI és PLA BIO HI (pasztell sárga spool):

Max. 55C hőállóság, nem utóhőkezelhető, PLA BIO food safe (élelmiszerbiztos) termék. Ezen kívül az alap PLA tulajdonságokhoz nézve lényegesen rugalmasabb termék. A rugalmassága mellett nagyobb ütésállóságot (high impact) biztosít a kinyomtatott terméknek.

 

PLA Flex és PLA BIO Flex (terrakotta spool):

Max. 55C hőállóság, nem utóhőkezelhető, PLA BIO food safe (élelmiszerbiztos) termék. Ezen kívül az alap PLA tulajdonságokhoz nézve lényegesen rugalmasabb termék. Fogásra egy keményebb (shor 95A) TPU termékre hasonlít, de nyomtatás után a PLA merevségét hozza. Ezért kevésbé törékeny.

 

PLA Plus és PLA BIO Plus (kék és dinnyesárga spool):

Az alap PLA max. 55C hőálló, utóhőkezelhető (leírtak szerint sóágyban vagy anélkül egy jól paraméterezhető sütőben is) ezzel a hőállósága a kinyomtatott terméknek akár 100C is lehet és nagymértékben megnő a szakító szilárdsága, PLA BIO food safe (élelmiszerbiztos) termék.

 

PLA Xtra (piros spool):

Az alap PLA max. 55C hőálló, utóhőkezelhető (leírtak szerint sóágyban vagy anélkül egy jól paraméterezhető sütőben is) ezzel a hőállósága a kinyomtatott terméknek akár 100C is lehet és nagymértékben megnő az ütésállósága (szabvány bemetszett próbatestet 1J kalapáccsal nem lehet elütni),

 

 

Összehasonlítás

 

Új termékeink